Üye Aidatı veya Bağış Alma sayfadır. Kullanıcılar kredi kartıyla online olarak size ödeme yapabilirler.

Online Ödeme Sistemi
* Alanların doldurulması zorunludur.

TUTAR (TL)

Güvenli Ödeme!

Ödeme sayfası 256 Bit Şifreleme ile korunmaktadır. Sitemizden yapacağınız ödemelerde yüksek güvenlik standartları geçerli. SSL Güvenlik Sertifikası ve 3D Secure servisleri sayesinde güvenliğinizi riske atmadan sitemizde güvenle ödeme yapabilirsiniz.

Güvenlikten dolayı kart bilgileriniz kesinlikle saklanmamaktadır.