Bir Eğitimci Olarak Peygamberimiz (S.A.V.)

Akit gazetesi köşe yazarı, eğitimci, yazar Yaşar Değirmenci ağabeyimizin BDA Genel Merkezi'nde 17 Şubat 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği sohbette, Hazret-i Peygamber'in (S.A.V.) Müslümanlara her zaman için örneklik bazı sünnetleri aşk ve vecd hissiyatıyla paylaşıldı; Peygamberimizin örnekliğinin bir bütün olarak dikkate alınması, İslâm’ın bir hayat nizâmı olduğunun unutulmaması, Müslümanlara karşı şefkatli kâfirlere karşı şiddetli olunması gereği vurgulandı.