Eğitimci Özden Yılmaz Fikir Vatanımızı Anlattı

BDA Üniversite Komisyonu Başkanı, BDFO (Büyük Doğu Fikir Ocakları) genel başkanlarından ve Anafor Eğitim konuşmacılarından eğitimci Özden Yılmaz'ın BDA Genel Merkezi'nde 9 Mart 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği "Gazze Vesilesiyle Fikir Vatanımız" sohbetinde, toprak olarak, Mavi Vatan olarak, Siber Vatan olarak, Gök Vatan olarak, Uzay Vatan olarak "vatan" kavramından bahsedilirken, asıl "Fikir Vatanımız"ın ne olduğu ve nasıl korunacağı üzerinde durulması gerektiğinin altı çizildi ve bu çerçevede Büyük Doğu-İbda dünya görüşünün biricikliği dile getirildi. Ziyadesiyle istifade ettiğimiz bu önemli sohbet için Özden Yılmaz'a müteşekkiriz.