BDA Genel Merkezi’nde İftar Programı

Ramazan ayında her Cumartesi herkese açık iftar programı düzenleyen BDA Genel Merkezi, 23 Mart 2024 akşamı birçok gönüldaş kurum ve grup temsilcilerinin da hususî olarak davet edildiği daha geniş kapsamlı bir iftar organize etti. HÜDA PAR İstanbul İl Başkan yardımcılarından ve HÜDA PAR İstanbul ilçe adaylarından iştirak eden yetkililerin yanısıra, Baran Dergisi Yayın Kurulu üyeleri, Kökler Derneği temsilcileri, Gölge Kitabevi temsilcileri, Hodri Meydan gazetesi temsilcileri, Akademya dergisi temsilcileri, Son Kıvılcım dergisi temsilcileri, Anadolu Neferleri temsilcileri, Okur-Der Derneği temsilcileri, Fetih TV temsilcileri, Erdemli Gençlik Derneği temsilcileri, Osmanlı Gençlik Hareketi temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda gönüldaş, dost ve misafir de iftara katıldı. İftarın ardından, Baran Yayın Kurulu Üyeleri Kâzım Albayrak ve Mevlüt Koç ağabeylerimiz, BDA İstişare Kurulu Üyesi Muzaffer Doğan ağabeyimiz ve Kökler Derneği Başkanı Saadeddin Ustaosmanoğlu ağabeyimiz misafirlere kısa birer konuşma yaptıktan sonra, yazarlar Melikşah Sezen ve Mehmet Cafer Erol’un güzel katkılarıyla zenginleşmek üzere, iftar ve teravih sonrası gelen dostların da katılımıyla sohbet ve istişareler geç vakitlere kadar devam etti.

3.227.240.72