Muzaffer Doğan Ağabeyimiz Üstad Necip Fazıl'ı Anlattı

BDA İstişare Kurulu Üyesi, eğitimci-edebiyatçı-siyasetçi Muzaffer Doğan’ın Üstad Necip Fazıl'ın doğum-vefat yıldönümü münasebetiyle 25 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı BDA genel merkezinde gerçekleştirdiği “Üstad 120 Yaşında” konulu sohbette Üstad’ın fikri, sanatı ve aksiyonu konuşuldu. Sohbetin ardından Çeçen-İçkerya Cumhuriyeti Türkiye-Ortadoğu Temsilcisi ve Çeçen İçkerya Derneği Başkanı Abdülhakim Şaptuk da kısa bir konuşmayla Çeçen davasının bugün geldiği durumu anlattı ve kendi faaliyetlerini paylaştı. HÜDA PAR İstanbul İl Başkan Yardımcısı Emin İn’in de iştirak ettiği program geç vakitlere kadar sohbet ve istişarelerle devam etti.

3.226.72.194