Prof. Dr. Bedri Gencer Cemaatin Vazgeçilmezliğini Anlattı

İslâmî, içtimaî, tarihî, siyasî eser ve araştırmalarıyla marûf Prof. Dr. Bedri Gencer, Büyük Doğu Akıncıları Fikir Sanat ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi'nde 20 Nisan 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği "İslâmî, Sosyolojik ve Millî Güvenlik Bakımından Cemaatin Vazgeçilmezliği" konulu sohbetinde Kur’ân, Sünnet ve Fıkıh metinlerinin yanısıra Sosyoloji literatüründe “cemaat”in tariflerine ve kıymetine temasla, toplum olarak günümüzdeki çözülmenin sebeplerini masaya yatırdı ve yeniden cemaatleşmeden cemiyetin muhafaza ve kurtuluşunun gerçekleşemeyeceğinin altını çizdi.

3.236.116.27