Türkmen Dağı Şehîdlerimizi Yâd Ettik

BDA Genel Merkezi'nde 10 Şubat 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştirilen "Türkmen Dağı Şehîdlerimiz" konulu programda, Suriye'de zalim rejimin ateşi altında kalan Türkmen kardeşlerimizin imdat çağrısına mukabele etmek üzere yıllara yayılan bir süreçte Türkmen Dağı savunmasına destek veren İBDA bağlılarının şehîdlerini ve şâhidliklerini BDA Başkanı Mehmet Ali Bayram, BDA Teşkilat Başkanı Fatih Ayhan ve yaşananlara şâhid olan bir gönüldaşımız anlattı. Bu çerçevede, şehîd Hakan Gökçe, Halil Sarı, Ebu Selman, Seyfullah ve Zekeriya Abdullah'ın hayat hikâyeleri ve kahramanca şehâdetleri dinleyicilerle paylaşıldı. Allah şehâdetlerini kabul, bizi de şefaatlerine nâil eylesin.

turkmendagisehidlerimiz

34.236.191.0